top of page

Super Mamma! Heel veel succes met je Gastouderopvang! Gastouderservice Unique

Hoi Ingrid, ik wilde je graag even laten weten dat je het super doet! Onze kinderen voelen zich lekker op het gemak bij jou. Jou opvang gaat verder dan alleen oppassen en wachten tot de kinderen weer opgehaald woerden. Je bent elke dag met ze bezig en ze zijn ook blij als ze thuiskomen.

Ook wij als ouders zijn blij en gerustgesteld met onze keuze voor jou als gastouder. Super! Een echte aanrader voor ouders die hun kinderen goed opgevangen willen hebben terwijl ze zelf gaan werken...        

Caterina

Hele leuke en actieve gastouder! Een absolute aanrader!

Gastouderbureau het Liefbeestje

Wat een super gastouder ben je Ingrid! Ons zoontje is nu 3 weken bij jou op de opvang maar wat merken we een verschil! Hij is echt weer onze lieve knuffelbeer. De reguliere kinderdagverblijven zijn gewoon te druk voor ons mannetje waardoor hij niet meer normaal kon functioneren. Jij geeft hem de juiste aandacht op de juiste momenten en leert hem op de juiste manier omgaan met de andere kindjes. Je bent zeer ondernemend, lekker naar buiten of knutselen. Ik heb het je al een aantal keren gezegd, maar wil het ook nog even op deze manier doen! Dank je wel voor de super goede zorg voor onze zoon hadden we dit maar eerder gedaan... je krijgt van ons een dikke 10!     

Erika

Super meid met hart, aandacht en een luisterend voor de kinderen.

Een specialiste in haar vak!

 Linda 

Geweldige Gastouderopvang!

Kan ik iedereen zeer zeker aanraden!! Super met uw kids.

Ik breng mijn kind er iedere dag met vertrouwen heen.

Groetjes Edwin en Kevin


Een super gastouder. Alles altijd goed verzorgt.

Ze onderneemt veel met de kinderen en ze is lief en zorgzaam voor ze.

Onze dochter wil zelf niets mee naar huis als we haar gaan ophalen.

Een echte aanrader namens ons groetjes Danny en Christel.


Wat zijn we nog altijd blij met Ingrid. Onze zoon van bijna 4 jaar gaat al meer dan een jaar naar deze opvang. Ingrid is super goed voor de kindjes met veel persoonlijke aandacht voor ieder kind op zich. Ze is gek op haar oppaskindjes en doet dit werk met hart en ziel. Ik zou Ingrid dan ook zeer zeker aanbevelen aan iedereen die in de omgeving van Landgraaf een gastouder zoekt.

Marco en Erika


Hallo ingrid,

Ik kom altijd graag naar jullie. Ik vind het altijd gezellig en met mijn bodyguard om me heen voel ik me ook super veilig. Mijn mama laat me ook met een heel goed gevoel bij jou achter ook al ben ik nog geen 8 maanden. En mijn papa is ook niet weg te slaan als hij me komt halen en bezig is met zijn gezellig babbeltje.

Gr dikke kus jayden en mijn mama veronique

Reactie van klant indienen

Naam*

E-mailadres*

Reactie van klant*

bottom of page