top of page

Wie ben ik

Ik ben Ingrid Martens-Cerfontein (1982), gehuwd met Barry Martens en samen hebben wij 2 prachtige zonen Mylan (2010) en Rayen (2013). Na een poos thuis voor mijn jongens gezorgd te hebben wilde ik graag weer aan het werk. Ik hoefde niet lang na te denken toen mij de mogelijkheid werd geboden om de opleiding Helpende zorg en welzijn te gaan volgen. In september 2014 heb ik deze opleiding succesvol afgerond!

Na het behalen van het certificaat Kinder EHBO en de registratie in het LRKP kon ik al snel als geregistreerd gastouder aan de slag. Voor mij is dit de ideale manier om het werk en gezin te combineren. 

Ik vind het heerlijk om met kinderen om te gaan en geniet van de ontwikkeling die ieder kind afzonderlijk doormaakt van baby naar kleuter. Veel persoonlijke aandacht voor ieder kind staat bij mij voor op. Ik vind het belangrijk dat een kind zichzelf kan zijn, dat het zich veilig voelt en dat het veel plezier beleeft in mijn opvang.

Ik besteed veel aandacht aan normen en waarden door zelf het goede voorbeeld te geven en kinderen met respect te behandelen. Het is belangrijk dat een kind weet dat hij er toe doet en dat wat hij doet goed is. Ik speel en knutsel met de kinderen en geef veel complimentjes zodat ieder kind het ontzettend naar zijn zin heeft bij Gastouderopvang " Ingrid's Huuske"! Ik hoop op deze manier uw kind een zo mooi mogelijke tijd bij mij te geven.

bottom of page